Senja Laukvik

Norjan toiseksi suurimman saaren koilliskärjessä sijaitseva Laukvik tarjoaa loistavat kalavedet aivan ulkomeren laidalla.

Idyllinen kalastuskeskus

Tule ihailemaan Norjan upeaa luontoa ja nähtävyyksiä. Kohde sopii loistavasti myös perhelomalle!

Varaus sisältää aina majoituksen ja veneen.
Varaukset perjantai-perjantai, muista ajankohdista lisätietoa meiltä. Matkan varaus kauttamme ilman minkäänlaisia lisäkuluja! Varaamalla matkan kauttamme saat mukaan infopaketin sekä tarvittavat tiedot kalapaikkoja myöten, jotta saat kaiken irti matkastasi. Samalla tuet myös suomalaista pienyritystä.

Panorama 1 & 2

Laadukkaisiin 75 m² huoneistoihin mahtuu majoittumaan 7 henkeä kumpaankin. Makuuhuoneita on kolme, joista kahdessa on 2 yksittäistä sänkyä ja yhdessä kolme.

Huoneistossa on täydellinen varustus pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua myöten, sekä helmenä löytyy oma sauna. Huoneistot voidaan myös yhdistää, jolloin majoittumaan mahtuu yhteensä 14 henkilöä.

Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja löytyy useita hyvällä varustelutasolla. Jokaisessa asunnossa näkyy myös satelliitti tv-kanavat. Mainittakoon erikseen, että kahdesta huoneistosta löytyy oma sauna, joissa voi rentoutua kalapäivän päätteeksi. Maisemia voi ihailla jokaisesta huoneistosta löytyvällä terassilla. Jokaisessa asunnossa on myös oma grilli!

Laukvik Sjöhytte

Tässä aivan meren rannalla sijaitsevassa 54m² huoneistossa on majoitustilat 6 hengelle. Huoneistossa on 2 makuuhuonetta, joissa on 3 sänkyä kummassakin. Varustelu on täydellinen pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua myöten ja meren ääreen avautuva iso terassi tarjoaa loistavat näkymät merelle.

Laukvik Slettastua

Kaksikerroksinen 90 m² huoneisto tarjoaa majoitustilat aina 9 hengelle asti. Huoneistossa on 4 makuuhuonetta ja täydellinen varustelu pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua myöten.

Alueen vedet ovat todella kalaisat ja mahdollisuudet isoihin kaloihin ovat loistavat ulkomeren laidalla sijaitsevan sijainnin vuoksi.

Utsikten

Upealla näköalalla 30m² idyllinen Caravan-mökki, jossa on kaikki perusmukavuudet. Sopii maksimissaan 4 hengelle.

Loistava sijainti aivan meren rannalla. Ihastele terassilta kaunista auringonlaskua!

Alueen vedet ovat todella kalaisat ja mahdollisuudet isoihin kaloihin ovat loistavat ulkomeren laidalla sijaitsevan sijainnin vuoksi.

Laukvik Havblikk

Kaksikerroksinen 90m² huoneisto tarjoaa majoitustilan 8 hengelle. Huoneistossa on 4 makuuhuonetta ja täydellinen varustelu pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua myöten. Näkymät terassilta ovat aivan huikeat.

Palveluja

Lähin kauppa löytyy 6km päästä Botnhamnista, jossa voi käydä tarvittaessa täydentämässä eväitä. Alueella on loistavat maastot harrastaa patikointia ja Senjan saari on itsessään täynnä nähtävyyksiä, joten tekemistä löytyy varmasti kaikille. Tarjolla on myös opastettuja reissuja valaita katsomaan tai muuten vain paikallista luontoa ihmettelemään mereltä käsin.

Veneet

Veneet ovat ulkomeren olosuhteisiin sopivat ja varustellut. Jokaisessa veneessä on Garmin luotain/plotteri-yhdistelmälaite sekä pelastusliivit.

Mahdollisuus varata 2 venettä huoneistoon. Paikan päällä veneistä tulee maksaa vakuus 2000 NOK tai 250 € / vene, joka palautetaan veneen luovutuksen yhteydessä, jos vene ja huoneisto on sovitussa kunnossa.

Kværnø 22’ 115hp nelitahti Yamaha
Kvernø 20’ 70hp nelitahti Yamaha 
Kvernø 19’ 60hp nelitahti Yamaha 
Øien 530 60hp nelitahti Suzuki 

Kalojen käsittely

Keskuksesta löytyy hyvät tilat kalojen käsittelyyn. Kaksi erillistä perkuutilaa, joissa on juokseva makea vesi. Samojen tilojen yhteydessä on iso pakastinhuone, jossa on jokaiselle huoneistolle hyllykkö saaliin säilyttämistä varten. Vaatteiden ja kalastusvälineiden säilytystä varten löytyy myös oma kuivatustila aivan venerannan yhteydessä.
Senja Laukvik veneet - maisemakuva
Senja Laukvik kalastuskeskus - kuva mereltä

Matkustaminen Norjaan

Sijainti

Norjan toiseksi suurimman saaren koilliskärjessä sijaitseva Laukvik tarjoaa loistavat kalavedet aivan ulkomeren laidalla ja kiistatta eräät Norjan kauneimmat maisemat useine nähtävyyksineen. Eipä siis ihme, että tahdomme tarjota Teille mahdollisuuden kokea mieleenpainuvia hetkiä näissä puitteissa. Tekemistä ja näkemistä löytyy vaikka perheloman tarpeisiin.
Senja Laukvik sijainti - karttakuva

Ota yhteyttä

5 + 1 =

Oikeudet pidättää @ Saltwater Anglers Finland Oy (3084986-5)