Sandland Brygge

Yksi Norjan suosituimmista kalastuskeskuksista.

 

Vapaita viikkoja kaudelle 2024 vielä keväällä ja syksyllä

Varauskyselyjä otetaan vastaan! Varaustiedusteluita ja ennakkovarauksia voi myös tehdä vuodelle 2025.
Huomaathan että kyseessä on yksi Norjan suosituimmista kohteista, joten kannattaa olla nopea.
Varaus sisältää aina majoituksen ja veneen.
Matkan varaus kauttamme ilman minkäänlaisia lisäkuluja. Varaamalla matkan kauttamme saat mukaan infopaketin sekä tarvittavat tiedot kalapaikkoja myöten, jotta saat kaiken irti matkastasi. Samalla tuet myös suomalaista pienyritystä.

Stanley, Enid ja Sjøliv

Majoitustiloista löytyy 2 makuuhuonetta kerrossängyillä (max 4hlö).

Majoitustilat sijaitsevat aivan satamassa, joten jokaisesta huoneistosta avautuu näkymä vuonolle.

Farmand ja Anna

Majoitusvaihtoehtoja on useita ja ne ovat kiitettävän hyvin varusteltuja.

Tarjolla on 2 isoa huoneistoa, Anna sekä Farmand, joissa on 3 makuuhuonetta kerrossängyillä (max 8hlö).

Blue House

Blue House on iso omakotitalo, jossa on 4 makuuhuonetta (max 9hlö). Sopii siis isommallekin porukalle! Rentoudu päivän päätteeksi kauniissa oleskelutiloissa.

Sijainti noin 300m päässä keskuksesta.

Ulkomeren laidalla

Alueen vedet ovat kalaisat ja mahdollisuudet isoihin kaloihin ovat loistavat!

Yksi suuri syy paikan suosioon on asiakaslähtöinen ja lämmin palvelu paikan omistajien puolesta. Aina löytyy hetki aikaa jutella ja vaihtaa kuulumiset. Tämän ilmapiirin vuoksi monet haluavatkin Sandlandiin uudestaan ja uudestaan.

Sauna

Rentoudu kalastuspäivän jälkeen keskuksen yhteydessä sijaitsevassa puulämmitteisessä rantasaunassa! Voit myös pulahtaa saunasta suoraan Jäämereen.

Saunassa on kaksi erillistä puolta, joten isompikin porukka mahtuu kerralla lauteille. Sauna on erikseen varattavissa keskukselta pientä korvausta vastaan.

 

Vaellusreitit

Jos haluaa vaihtelua päivään, on alueella todella kauniit vaellusreitit. Itsestään voi ottaa vaikka mittaa patikoimalla läheisen vuoren huipulle, josta avautuu uskomattomat hienot näkymät vuonolle.

Lisäksi alueella on useita järviä, joiden kalastoon kuuluu rautu ja taimen. Lohtakin voi kokeilla kaupan läheisestä joesta.

Veneet

Veneinä on tarjolla uudehkoja ja jäämeren olosuhteisiin suunniteltuja Wildeboat 650 veneitä, jotka ovat varustettuja 150hp Suzukin nelitahtikoneilla tai uusilla Evinrude e-tec 2-t moottoreilla.

Kaikki veneet ovat hyvin varusteltuja. Ajo-ominaisuudet ovat loistavat liikuttaessa ulkomerellä. Asiakkaiden turvallisuutta vesillä on lisäämässä AIS- seuranta laitteet, joilla voidaan seurata veneiden liikkeitä keskuksesta käsin. Veneiden tankkaus onnistuu kätevästi leirin yhteydessä olevasta korttiautomaatista.

Wilde Boat 750

Keskuksen lippulaiva Wilde Boat 750 vuokrataan ainoastaan Blue Housen varauksen yhteydessä. Siinä vauhtia on antamassa 200hp Suzukin nelitahti.

Kalojen käsittely

Saaliiksi otettujen kalojen käsittely onnistuu tilavassa perkuuhallissa. Huoltorakennuksen yhteydessä on jokaiselle huoneistolle omat pakastimet ja lukitut kuivaustilat vaatteille. Koska Sandland Brygge on rekisteröitynyt Yesfish-rekisteriin, saa jokainen asiakas tuoda 18kg kalaa Suomeen. Saalis on helposti rekisteröitävissä rannan kuivaustilojen yhteydessä olevalta päätteeltä.
Sandland venesatama
Wilde Boat 750 vene
Sandland keskuksen ilmakuva

Matkustaminen Norjaan

Sijainti

Sandland Brygge, yksi Norjan suosituimmista kalastuskeskuksista, sijaitsee Lopan kunnan alueella Pohjois-Norjassa aivan avomeren reunalla häikäisevän kauniissa maisemissa.
Matkustaminen Sandlandiin onnistuu helpoiten ajamalla Altan kautta Øksfjordiin, josta lähtee autolautta Sør-Tverrfjordiin. Lauttamatka kestää noin 2 tuntia, jonka jälkeen ei ole matkaa perille kuin 7km.
Sandland sijainti karttakuva

Ota yhteyttä

7 + 13 =

Oikeudet pidättää @ Saltwater Anglers Finland Oy (3084986-5)