Yhteystiedot

 Ota rohkeasti yhteyttä varataksesi matka tai kysyäksesi lisätietoa.

Järjestämme myös räätälöityjä matkoja tarpeidesi mukaisesti!

Tiimi

Olemme kolme intohimoista kalastajaa, joiden yhteinen intohimo Norjassa kalastukseen laittoi juuret yhtiön perustamiselle. Tarkoituksenamme on edistää ulkomaan kalastusmatkailua tarjoamalla laadukkaita matkakohteita Norjaan sekä all inclusive -tyylisiä kalastuspaketteja lämpöisiin kohteisiin. Kalastusmatkamme sopivat niin vasta-alkajille kuin jo edistyneemmille salttikalastajillekin. Toivottavasti viihdytte kanssamme!
Tomppa

Tomppa

+358 (0)40 0922 974

Raine

Raine

+358 (0)40 534 5389

 

Tomas

Tomas

+358 (0)45 679 8325

 

Ota yhteyttä

3 + 13 =

Lisää meistä

Saltwater Anglers Finland Oy perustettiin, koska vastaavanlaista yritystä ei vielä löytynyt Suomesta. Lomakalastajien ryhmä on alati kasvava ja tarjonta valitettavan pieni. Infoa kalastusmahdollisuuksista pitää yleensä etsiä itse netin syövereistä ulkomaisilta sivuilta, jotka monesti sisältävät mainosmateriaalia ja viikon kalastusreissu on mennyt pieleen, kun sivuilla olleet purjekalat ovat vaihtuneet satama-altaan sintteihin.

Pyrimme ratkaisemaan tämän ongelman tarjoamalla kalastusmatkoja kohteisiin, joissa olemme itse käyneet tai muuten varmistaneet, että laatuvaatimuksemme ovat täytetty. Kauttamme on mahdollista varata omatoimimatkoja Norjaan sekä suomalaisen oppaan johtamia merikalastusmatkoja lämpimiin kohteisiin. Kalastusmuodot (uistelu, aktiivikalastus ja perhokalastus) vaihtelevat kohteen ja asiakkaan mieltymysten mukaan.

Yhtiömme kautta ei tule hintaan lisäkuluja. Kaikki hinnat ovat keskuksen hintoja – toimimme siis vain matkojen välittäjinä / mainostajina!

Kuva kalasta | Saltwater anglers

Oikeudet pidättää @ Saltwater Anglers Finland Oy (3084986-5)