Senja laukvik

Norjan toiseksi suurimman saaren Koillis- kärjessä sijaitseva Laukvik tarjoaa loistavat kalavedet aivan ulkomeren laidalla.
Hinnat alkaen 15600NOK/n.1600e viikko 4hlö+vene
Varaukset Perjantai-Perjantai, muista ajankohdista lisätietoa meiltä.

Matkan varaus kauttamme ilman minkäänlaisia lisäkuluja.

Varaamalla matkan kauttamme saat mukaan infopaketin sekä tarvittavat tiedot, kalapaikkoja myöten, jotta saat kaiken irti matkastasi.

Samalla tuet myös suomalaista pienyritystä.

Senja Laukvik

Norjan toiseksi suurimman saaren Koillis- kärjessä sijaitseva Laukvik tarjoaa loistavat kalavedet aivan ulkomeren laidalla ja kiistatta eräät Norjan kauneimmat maisemat useine nähtävyyksineen. Eipä siis ihme että tahdomme tarjota Teille mahdollisuuden kokea mieleenpainuvia hetkiä näissä puitteissa. Tekemistä ja näkemistä löytyy vaikka perheloman tarpeisiin.  

Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja löytyy useita ja varustelu niissä on hyvä. Jokaisessa asunnossa näkyy myös satelliitti tv -kanavat. Mainittakoon erikseen että kahdesta huoneistosta löytyy jopa oma sauna joissa voi rentoutua kalapäivän päätteeksi ja maisemia voi ihailla jokaisesta huoneistosta löytyvällä terassilla, vaikka grillailun lomassa, sillä joka asunnossa on oma grilli terassilla.

Panorama 1 ja 2

Näihin 2016 rakennettuihin laadukkaisiin 75 m² huoneistoihin mahtuu majoittumaan 7 henkeä kumpaakin. Makuuhuoneita on kolme joista kahdessa on 2 yksittäistä sänkyä ja yhdessä kolme. Huoneistossa on täydellinen varustus pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua myöten sekä helmenä löytyy oma sauna. Nämä kaksi huoneistoa voidaan myös yhdistää jolloin 14 henkeä mahtuu majoittumaan yhteensä.

Laukvik Sjöhytte

Tässä aivan meren rannalla sijaitsevassa 54m² huoneistossa on majoitus tilat 6 hengelle. Huoneistossa on 2 makuuhuonetta joissa 3 sänkyä kummassakin. Varustelu on täydellinen pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua myöten ja meren ääreen avautuva iso terassi tarjoaa loistavat näkymät merelle.

Laukvik Slettastua

Tämä 1998 uudistettu kaksikerroksinen huoneisto 90 m² tarjoaa majoitustilan aina 9 hengelle asti. Siinä on 4 makuuhuonetta ja täydellinen varustelu pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua myöten.

Utsikten

Upealla näköalalla sijaitsevassa paikassa sijaitseva mökki 30m², jossa kaikki perus mukavuudet. Maksimissaan 4 hengelle.

Laukvik havblikk

Tämä kaksikerroksinen 90m² huoneisto tarjoaa majoitustilan 8 hengelle. Huoneistossa on 4 makuuhuonetta ja täydellinen varustelu pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua myöten. Näkymät terassilta ovat aivan huikeat.

Veneet

Veneet ovat ulkomeren olosuhteisiin sopivat ja varustellut. Jokaisessa veneessä on Garmin luotain/plotteri yhdistelmä laite sekä pelastusliivit. Jokaiseen huoneistoon on mahdollista varata 2 venettä. 

Palveluita

Keskuksesta löytyy hyvät tilat kalojen käsittelyyn. Kaksi erillistä perkuutilaa joissa on juokseva makea vesi sekä helposti puhtaana pidettävät rosteri pöytätasot. Samojen tilojen yhteydessä on iso pakastinhuone jossa on jokaiselle huoneistolle erillinen hyllykkö saaliin säilyttämistä varten. Vaatteiden ja kalastusvälineiden säilytystä varten löytyy myös oma kuivatustila aivan venerannan yhteydessä. Lähin kauppa löytyy 6km päästä Botnhamnista jossa voi käydä tarvittaessa täydentämässä eväitä. Alueella on loistavat maastot harrastaa patikointia ja Senjan saari on itsessään täynnä nähtävyyksiä, joten tekemistä löytyy varmasti kaikille. Tarjolla on myös opastettuja reissuja valaita katsomaan tai muuten vain paikallista luontoa ihmettelemään mereltä käsin.

Hinnasto Laukvik

MAJOITUS

Panorama 1 ja 2 12110NOK/viikko sisältäen 2 hlö. Lisähenkilö 125NOK/vrk

Laukvik Sjöhytte 9415 NOK/viikko sisältäen 2 hlö. Lisähenkilö 125NOK/vrk

Laukvik Slettastua 9000NOK/viikko sisältäen 2 hlö. Lisähenkilö 125NOK/vrk

Laukvik Havblikk 10395 NOK/viikko sisältäen 2 hlö. Lisähenkilö 125NOK/vrk

Utsikten 800NOK/vrk sisältäen 1hlö. Lisähenkilö 100NOK/vrk

Loppusiivous huoneistoihin 1500NOK joka on suositeltava

VENEET
Mahdollisuus varata 2 venettä huoneistoon. Paikan päällä veneistä tulee maksaa 2000NOK tai 250e/vene, vakuus-summa, joka palautetaan veneen luovutuksen yhteydessä, jos vene ja huoneisto on sovitussa kunnossa.

Kværnø 22’ 115hp nelitahti Yamaha Hinta 8400NOK viikko
Kvernø 20’ 70hp nelitahti Yamaha Hinta 7900NOK viikko
Kvernø 19’ 60hp nelitahti Yamaha Hinta 7400NOK Viikko
Øien 530 60hp nelitahti Suzuki Hinta 6400NOK Viikko

Jos heräsi kiinnostus kohteesta, älä epäile kysyä lisätietoja kohteesta.

Autamme mielellämme!

Olemme tavoitettavissa 24/7

Merikalastusta ympäri maailman.

info@saltwateranglers.fi