Sandland

Sandland Brygge, yksi Norjan suositummista kalastuskeskuksista.
Hinnat alkaen 24892 NOK/n.2400e viikko 4hlö+vene. Varaus sisältää aina majoituksen+veneen.

Matkan varaus kauttamme ilman minkäänlaisia lisäkuluja. Varaamalla matkan kauttamme saat mukaan infopaketin sekä tarvittavat tiedot, kalapaikkoja myöten, jotta saat kaiken irti matkastasi.

Samalla tuet myös suomalaista pienyritystä.

Vapaita ajankohtia 2022-2023

Varauskyselyitä otetaan vastaan! Huomaathan että kyseessä on yksi Norjan suosituimmista kohteista, joten kannattaa olla nopea.

Sandland Brygge

Sandland Brygge, yksi Norjan suositummista kalastuskeskuksista, sijaitsee Lopan kunnan alueella Pohjois-Norjassa aivan avomeren reunalla häikäisevän kauniissa maisemissa.

Matkustaminen Sandlandiin onnistuu helpoiten ajamalla Altan kautta Øksfjordiin, josta lähtee autolautta Sør-Tverrfjordiin. Lauttamatka kestää noin 2 tuntia jonka jälkeen ei ole matkaa perille kuin 7km. 

Farmand ja Anna

Majoitus vaihtoehtoja on useita ja ne ovat kiitettävän hyvin varusteltuja.
Tarjolla on 2 isoa huoneistoa, Anna sekä Farmand, joissa on 3 makuuhuonetta kerrossängyillä (max 8hlö).

Stanley, Enid ja Sjøliv

Kolmessa pienemmässä huoneistossa, Stanley, Enid sekä Sjøliv, löytyy 2 makuuhuonetta kerrossängyillä,(max 4hlö).
Majoitustilat sijaitsevat aivan satamassa, joten jokaisesta huoneistosta avautuu näkymä vuonolle.

Blue House

Lisäksi on vielä iso omakotitalo, Blue House,jossa on 4 makuuhuonetta, (max 9hlö) noin 300m päässä keskuksesta.

Ulkomeren laidalla

Ulkomeren laidalla sijaitsevan sijaintinsa vuoksi, ovat alueen vedet todella kalaisat ja mahdollisuudet isoihin kaloihin on loistavat.
Yksi suuri syy paikan suosioon on asiakaslähtöinen ja lämmin palvelu paikan omistajien puolesta. Aina löytyy hetki aikaa jutella ja vaihtaa kuulumiset.
Tämän ilmapiirin vuoksi monet haluavatkin Sandlandiin uudestaan ja uudestaan

Wilde Boat 750

Keskuksen lippulaiva Wilde boat 750 vuokrataan ainoastaan Blue Housen varauksen yhteydessä. Siinä vauhtia antamassa 200hp Suzukin nelitahti. 

Veneet

Veneinä on tarjolla uudehkoja ja jäämeren olosuhteisiin suunniteltuja Wildeboat 650 veneitä, jotka ovat varustettuja 150hp Suzukin nelitahti koneilla tai uusilla Evinrude e-tec 2-t moottoreilla. Lisäksi on 2 kappaletta Kvaernøn 24jalkaista venettä,joita kyydittämässä 150hp Suzukin nelitahti.

Kaikki veneet ovat hyvin varusteltuja sekä ajo-ominaisuudet ovat loistavat liikuttaessa ulkomerellä. Asiakkaiden turvallisuutta vesillä on lisäämässä vielä AIS- seuranta laitteet, joilla voidaan seurata veneiden liikkeitä keskuksesta käsin.
Veneiden tankkaus onnistuu kätevästi leirin yhteydessä olevasta korttiautomaatista.

Sauna

Kalastuspäivän jälkeen loistava tapa rentoutua, on mennä keskuksen yhteydessä sijaitsevaan puulämmitteiseen rantasaunaan, joten mahdollisuus mennä Jäämereen pulahtamaan on olemassa. Saunassa on kaksi erillistä puolta joten isompikin porukka mahtuu kerralla lauteille.
Sauna erikseen varattavissa keskukselta pientä korvausta vastaan.

 

Satamaan tultaessa onnistuu saaliiksi otettujen kalojen käsittely hyvin tilavassa perkuuhallissa.
Huoltorakennuksen yhteydessä on jokaiselle huoneistolle omat pakastimet ja lukitut kuivaus tilat kalastusvaatteille.

Koska Sandland Brygge on rekisteröitynyt Yesfish rekisteriin saa jokainen asiakas tuoda 18kg kalaa Suomeen ja kalansaalis on helposti rekisteröitävissä rannan kuivaustilojen yhteydessä olevalta päätteeltä.

Jos haluaa vaihtelua päivään, on alueella todella kauniit vaellusreitit.
Itsestään voi ottaa vaikka mittaa patikoimalla läheisen vuoren huipulle josta avautuu uskomattomat hienot maisemat vuonolle.
Lisäksi alueella on useita järviä joiden kalastoon kuuluu rautu ja taimen, lohtakin voi kokeilla kaupan läheisestä joesta.

Olemme tavoitettavissa 24/7

Merikalastusta ympäri maailman.

info@saltwateranglers.fi