Brasilia

Kalastusmatka Brasilian Canavieirakselle.

Maailmalla leviävän korona viruksen vuoksi emme toistaiseksi ota varauksia vastaan. Tilanteen muuttuessa infoamme lisää. Mahdollisia tiedusteluita otamme vastaan kuitenkin.

Brasilia Canavieiras

KALASTUSMATKA BRASILIAN CANAVIEIRAKSEEN 

Tarkat päivämäärät sovitaan lähtijöiden kesken. Myöskin matkan hinta muotoutuu lähtijöiden määrän ja valittujen palveluiden mukaan.

HUOM!  Valmille viiden hengen ryhmälle, ajankohta kohteeseen on vain järjestelykysymys. Varaukset kauttamme.

Lisätietoja antaa oppaamme Pauli Gröhn yli 20 vuoden opastuskokemuksella.

Älä epäröi ottaa yhteyttä:

Pauli Gröhn

pauli.grohn@pp.inet.fi

Puhelin:0500811890

Lähde mukaan mahtavalle kalastusmatkalle Charlotte penkalle, yhdelle maailman parhaista Marliinien kalastuspaikoista. Viime talvena, 70 päivän aikana, saatiin 125 sinimarliinia, 29 valkomarliinia, 17 purjekalaa. Marliineista oli neljä grand slamia ja suurin painoi 1100lb ja seuraava 1000lb. Kalastuspäiviä on seitsemän ja kipparina toimii ruotsalainen kapteeni Göran ja aluksena 39 jalkainen kahdella 290 hp moottorilla varustettu vene. Kalastuksen lisäksi tutustumme matkan aikana Sao Paulon kaupunkiin ja tietysti Canavieiraksen alueen nähtävyyksiin.

Matkan kesto: 16 päivää lentoineen

Matkan hinta: 3785 € kalastava henkilö 2-hengen huoneessa ja ei kalastava 2565€

Hinta voi muuttua lentojen osalta ja siksi tarjous on ehdollinen

Hinta sisältää:
Lennot Helsinki- Amsterdam- Sao Paulo- Ilheus ja takaisin turistiluokassa ateriat lentoyhtiöiden käytännön mukaan, lentokenttäkuljetukset kohteessa, majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella, Bahiadomitzil hotellissa ja Sao Paulossa hotelli Panamby Guarukhos sekä tai vastaavat.

Seitsemänä päivänä kalastusta kohteena marliinit ja mikäli yhtään bill fishiä ei saada siiman päähän järjestäjä palauttaa 33% kalastusmaksusta kalastuksen yhteydessä snackia ja virvoitusjuomia sekä olutta kuljetukset veneelle.

Hinta ei sisällä: miehistön juomarahoja n. 20€ päivä per henkilö

Yhden hengen huonelisää 750€

YLEISIÄ ASIOITA
Viisumia ei tarvita maahan. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Rokotukset katso thl.fi ja viranomaistiedotteet formin.fi. Kannattaa ainakin tarkistaa lääkäriltä keltakuume, varsinkin jos seuraava matka on lähellä, sillä jotkut maat vaativat todistuksen, jos saapuu maasta, jossa esiintyy keltakuumetta. HUOM!! Matka edellyttää 5 kalastavaa ja ei kalastavien määrä rajoittamaton.

MATKAN VARAUS JA MAKSUT
Varausmaksu on 1500€ turistiluokassa ja loppumaksu 4 viikoa ennen lähtöpäivää. Varausmaksusta hankitaan lentoliput, joissa ei peruutusoikeutta, maksetaan veneen ja hotellien ennakkomaksut. Tarkistakaa, että teillä on voimassa kattava matkustusvakuutus.

 

Olemme tavoitettavissa 24/7

Merikalastusta ympäri maailman.

info@saltwateranglers.fi