About Us

Saltwater Anglers Finland Oy perustettiin, koska vastaavanlaista yritystä ei vielä löytynyt Suomesta.
Ajatuksenamme on rakentaa yrityksestä täyden palvelun kohtaamispaikka ulkomailla kalastaville lomamatkalaisille, kuin myös täysverisille hard core kalastajille.
Tämä kalastajien ryhmä on alati kasvava ja tarjonta valitettavan pieni.
Tähän asti kalastusmatkat ja informaatio on etsitty omatoimisesti internetistä ja yleisesti kaikki info on ulkomaan kielellä.
Myös tosiasiana on, että monet sivut ovat vain mainos sivuja ja viikon kalastureissu on mennyt pieleen, kun sivuilla olleet purjekalat vaihtuneet satama-altaan sintteihin.
Pettymys on suuri, koska matkat saattavat olla hinnakkaitakin ja lomaa suurimmalla osalla meistä on vain rajallinen määrä.
Vahvuutenamme on selvästi laadukkaat kohteet, joissa olemme joko itse käyneet, tai muuten varmistuttu että laatiuvaatimuksemme ovat täytetty.
Liike-ideanamme meillä on tarjota laadukkaat omatoimi kohteet Norjasta, sekä suomalaisen oppaan johdolla toteutetut merikalastusmatkat lämpimille vesille.
Etelään suuntautuvilla matkoillamme kalastusmuodot vaihtelevat kohteen ja asiakkaiden omien mieltymysten mukaan. Tarjoamme uistelureissujen lisäksi myös aktiivi-kalastus matkoja, myös perhokalastusmatkat järjestyy tarvittaessa.
Norjan kohteemme ovat ns omatoimimatkoja, eli paikanpäältä löytyy ennalta varattu vene, sekä majoitus mahdollisine lisäpalveluineen.
Yhtiömme kautta ei hintaan tule lisäkuluja, kaikki hinnat ovat keskuksen hintoja, toimimme siis vain välittäjinä/mainostajina.

Our Team

Olemme kolme intohimoista kalastajaa joiden yhteinen intohimo Norjassa kalastukseen laittoi juuret yhtiön perustamiselle.
Tarkoituksenamme on edistää ulkomaan kalastusmatkailua tarjoamalla
laadukkaita kohteita Norjaan sekä all inclusive -tyylisiä kalastuspaketteja lämpöisiin kohteisiin.
Kalastusmatkamme sopivat niin vasta-alkajille kuin jo edistyneemmille saltti kalastajille.
Toivottavasti viihdytte kanssamme, ja voimme tarjota räätälöityjä reissuja juuri teitä varten.
Tomppa

Tomppa

+358 (0)400-922 974

Raine

Raine

+358 (0)40-53 45 389

Tomas

Tomas

+358 (0)45-67 98 325

Olemme tavoitettavissa 24/7

Merikalastusta ympäri maailman.

info@saltwateranglers.fi